Pripremi kožu za zimu prirodnom kremom!

Lion M krema za regeneraciju ispucale kože na rukama

Hidratacija i zaštita kože zimi s Lion M prirodnom kremom za suhu kožu

Ako tražiš prirodnu kremu za suhu kožu, Lion M nudi rješenje koje štiti i hidratizira kožu zimi, sprječavajući suhoću, crvenilo i perutanje.

Prirodna krema za suhu kožu, poput Lion M, posebno je formulirana kako bi odgovorila na zimske izazove kože izložene hladnoći i suhom zraku.

Hladni dani često uzrokuju neugodne promjene na koži, ali ne brini – uz Lion M postoji prirodna pomoć koja pruža dugotrajnu njegu i zaštitu.

Naša  koža uvijek treba dodatnu zaštitu, hranu i vlagu. Jedino što se po ljeti  borimo s ekstremnim gubitkom vlage iz kože kao i UVA i UVB zračenjima, dok po zimi ona treba zaštitu od hladnoće, vjetra i centralnog grijanja. Uz to sve uvijek, ali uvijek joj je dobro dati hranu, vlagu i zaštitu.

Hladan vanjski zrak i suhi zrak u zatvorenim prostorima radi centralnog grijanja „kradu“ vlagu iz kože tako da koža postaje suha, te kod nekih dolazi do laganog crvenila i perutanja na pojedinim dijelovima.

I sama sam se suočila s tim problemom kod svoje kćeri koja je svake zime imala mali, perutavi kružić ispod usne. Počela sam joj mazati Lion M kremu nekoliko puta dnevno i rezultat je bio fantastičan. Nakon samo jedne zime redovitog korištenja, problem je nestao!

Stoga, ako i ti ili netko tvoj se suočavate s istim izazovom, sigurna sam da će Lion M blagotvorno djelovati na kožu dajući joj sve potrebno za obnovu i regeneraciju.

Lion M krema radi se po staroj obiteljskoj tradicionalnoj recepturi. Kako su to naši stari radili, ona za svoju bazu ima svinjsku mast, te lavandu, lovor, kamilicu i luk. Kroz četiri generacije, krema je pokazala blagotvorno djelovanje na kožu bilo da se radi o dermatitisu, suhoj ili iziritiranoj koži.

Lion M prirodna krema za suhu kožu
Lion M prirodna krema za suhu kožu – hidratacija i zaštita tijekom zime

Lion M prirodna krema za kožu, napravljena je prema tradicionalnoj recepturi. Pruža dubinsku hidrataciju i zaštitu koži, čak i u najtežim zimskim uvjetima. Evo kako je najbolje iskoristiti:

Zaštita lica od suhoće i perutanja: Ako vam je koža lica suha i peruta se, nekoliko puta dnevno nanesite tanak sloj kreme. Tako ćete vratiti vlagu i spriječiti neugodno perutanje, a vaša će koža ponovno zablistati.

Nježna njega kože oko nosa: Zimi, prehlade i maramice mogu dodatno iritirati kožu oko nosa. Svi znamo koliko je  to neugodno. Lion M krema brzo smiruje iritacije i vraća koži elastičnost. Također, savjetujem ti mazati često puta tankim slojem kako bi došlo do što bržeg oporavka kože.

Zima ne mora značiti suhu, nadraženu kožu. Uz Lion M prirodnu kremu, koži možeš pružiti pravu njegu – hidrataciju, zaštitu i dugotrajan osjećaj mekoće.

Ne čekaj da tvoja koža pati – kreni s njegom već danas!

Ako imaš bilo kakva pitanja o Lion M kremi, rado ću ti pomoći. Tu smo kako bi zajedno prošli kroz zimu, a tvoja koža će nam biti zahvalna! 😊

Moglo bi Vas zanimati

Beba u gegicama leži na trbuhu i sprema se puzati

Prirodna krema za njegu beba i rješenje za pelenski osip

Prirodna krema za njegu bebine kože i rješenje kod pelenskog osipa Pelenski osip česta

Lion M prirodna krema za njegu ispucale kože na rukama i petama

Neugodno pucanje kože na rukama i petama: Kako spriječiti i tretirati ovaj problem prirodnom kremom

Naša koža svakodnevno je izložena raznim vanjskim utjecajima poput vjetra, hladnoće ili kemikalija, što

Svinjska mast

Svinjska mast nekada je bila nezaobilazna u mnogim domaćinstvima, koristeći se kako u kulinarstvu,

Prijavi se na naš newsletter i iskoristi svojih 10% popusta na prvu narudžbu!

Prijavom na naš newsletter omogućuješ si posebne ponude koje stižu samo našim vjernim kupcima ali dobivaš i savjete i iskustva naših klijenata koje dobro dođu svima.

Opcije plaćanja i dostave

Hrvatska

  • DPD: 4 €, plaćanje karticom ili bankovnim prijenosom
  • DPD: 6 €, plaćanje pouzećem
  • Tisak: 3 €, plaćanje karticom ili bankovnim prijenosom

EU i ex Yu

  • DPD: 15 €, plaćanje karticom ili bankovnim prijenosom